Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

O nama

Baziramo se na osnovnim vežbama klasičnog baleta ali stilski podučavamo jazz balet, moderan balet i show dance. Deci se pruža mogućnost, bez insistiranja, da ušestvuju i na takmičenjima kao solisti ili u timu. Naši rezultati s takmičenja već govore o nama.

a

o nama

Balet je prvenstveno dobar za držanje i korekciju stopala kod dece. Primamo najmlađe polaznike i adekvatno ih animiramo da vežbaju i uče svoje prve plesne korake. Razvijamo njihovu motoriku, radimo na disciplini i sve to sa puno ljubavi jer mi prvenstveno volimo posao kojim se bavimo. Časove drže profesionalni baletski igrači, stručna i školovana lice, što je i te kako bitno obzirom da se deci u najmlađem uzrastu i formira osnova za sve ostale aktivnosti kojima će se kasnije baviti, ali uopšteno i osnova za zdravo i pravilno držanje, hod, vladanje, ponašanje koje u mnogome doprinosi zdravom rastu, razvijanju i kasnijem životu. Baziramo se na osnovnim vežbama klasičnog baleta ali stilski podučavamo jazz balet, moderan balet i show dance. Deci se pruža mogućnost, bez insistiranja, da ušestvuju i na takmičenjima kao solisti ili u timu. Naši rezultati s takmičenja već govore o nama.

UPOZNAJTE NAS

Probni čas