Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

ZNANJE, ISKUSTVO I ORIGINALNE IDEJE

Komercijalni ples obuhvata najpopularnije plesne stilove koji se mogu plesati uz najpoznatije svetske hitove. Naučite koreografije sa nastupa i spotova stranih zvezda kao što su Beyonce, Rihanna, Jason Derulo, Lady Gaga, Britney ili Madonna. Zaigrajte dancehall, MTV, hip-hop, r'n'b, chair dance, music video coreography. Naši kursevi će vam pomoći da podignete svoje samopouzdanje i oslobodite se straha od javnog nastupa. Takođe, pruža vam se i prilika da sa nama zaigrate u video spotovima, šou-programima i na koncertima naših najvećih muzičkih zvezda.

IVAN MILEUSNIĆ

Glavni koreograf

Ivan Mileusnić je osmostruki prvak države u latinoameričkim plesovima i član upravnog odbora Plesnog saveza Srbije. Kao koreograf učestvovao je u vodećim domaćim show programima poput X Factor, Tvoje lice zvuči poznato, Pinkove zvezde, Zvezde Granda, Ja mogu sve!, Luda noć, Ples sa zvezdama. 

Ivan je nastupao kao plesač i radio kao koreograf sa najvećim domaćim muzičkim zvezdama poput Lepe Brene, Zdravka Čolića, Ane Nikolić, Jelene Karleuše, Saše Matića, Dragane Mirković, kao i sa brojnim drugim najpopularnijim domaćim muzičarima. Bio je plesač Pozorišta na Terazijama od 2010. do 2014. godine. Solista je u plesnom sastavu Una Saga Serbica od 2013. godine.

KOMERCIJALNI PLES

podignite svoje plesne sposobnosti na maksimum

NAŠ TIM KONSTANTNO RASTE,
PRIDRUŽITE NAM SE!

Naše sale za ples nalaze se na Slaviji,
Banovom Brdu i na Novom Beogradu.

ZAPRATITE NAŠ INSTAGRAM NALOG
I BUDITE U TOKU SA NAJNOVIJIM DOGAĐAJIMA!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
nean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum
sociis Theme natoque penatibus et magnis dis.

PARTNERI SA